. OPS Celje

Dobrodošli v arhiv - galerija

 

Na tej strani si boste lahko ogledali predvsem galerije, povezane z aktivnostjo članov OPS Celje.

 

 

25 let PSS - predstavitev OPS Celje

 

 

Zbornik ob 25. letnici PSS, v katerem se predstavi tudi OPS Celje

V letu 2015 smo praznovali 25. let PSS in OPS Celje. Svojega zbornika tokrat nismo izdali, smo se pa predstavili v zborniku PSS, kjer si lahko ogledate poleg naše še ostale vsebine.

 

 

V obliki E-knjižice si lahko ogledate kronologijo PSS in OPS Celje od leta 1990 do 2015.

 

 

 

 

11. SKUPŠČINA OPS CELJE

 

 

 

11. SKUPŠČINA OBMOČNEGA POLICIJSKEGA SINDIKATA CELJE V TERMAH ZREČE

 

Spoštovani,

 

Območni policijski sindikat Celje je v petek, 3. marca 2017 izvedel 11. Skupščino OPS Celje v Zrečah. Na skupščini smo obravnavali poročilo za zadnje mandatno obdobje, izvedli volitve predsednika OPS Celje in podelili priznanja članom, ki so prispevali k prepoznavnosti OPS Celje in doseganju zastavljenih ciljev. Predsednik za naslednje mandatno obdobne ostaja Mitja Tavčer. Skupščine so se udeležili tudi vabljeni gostje, katerim se zahvaljujemo za pozitivne besede. Utrinke s skupščine OPS Celje si lahko ogledate s klikom na fotografijo.


 

 

 

13. TURNIR VETERANOV OPS CELJE

 

 

 

13. TURNIR VETERANOV OPS CELJE V MALEM NOGOMETU

 

Spoštovani,

 

18. februarja 2017 smo organizirali že 13. turnir veteranov OPS Celje. Med seboj se je pomerilo sedem ekip. Seveda je bil boj na igrišču primeren letom in postavam naših članov a kljub temu je bila hitrost in učinkovitost na zavidljivem nivoju. Na takšno igro bi lahko bili ponosni tudi na kakšnem bolj zvenečem turnirju. Kar je najvažneje, smo jo odnesli brez poškodb in z obilo smeha in dobre volje. S klikom na fotografijo ali na podstrani GALERIJA si lahko ogledate utrinke s turnirja, spodaj v povezavi pa tudi rezultate.

 

Rezultati

 

 

11. TURNIR VETERANOV OPS CELJE

 

 

 

V VELENJU SMO VETERANI OPS CELJE ODIGRALI NAŠ 11. TURNIR

 

Z minuto molka ob pretresljivi novici, da je dne, 26.02.2015, nekaj po 18. uri umrl naš član, sindikalni zaupnik SOP PU Celje Danijel Šuflaj, smo izvedli 11. turnir veteranov v malem nogometu.

 

Letošnje leto se je med seboj pomerilo sedem ekip z območja OPS Celje, tokratna zmaga pa je zasluženo pripadla ekipi Rogaške Slatine.

 

Rezultati so v pripravi, fotoutrinke si lahko ogledate s klikom na fotografijo.


 

 

 

 

9. SKUPŠČINA OPS CELJE

 

 

 

V ZREČAH SMO ORGANIZIRALI 9. SKUPŠČINO OPS CELJE

 

V Zrečah smo se v hotelu Dobrava zbrali delegati Skupščine OPS Celje, vabljeni gostje, ter nagrajenci oz. prejemniki priznanj, Delo OPS Celje, za leto 2014 smo na 9. Skupščini OPS Celje ocenili kot primerno, s poudarkom na solidarnost in skrb za slehernega člana. Za udeležbo se zahvaljujemo Predsedniku PSS Radivoju Uroševiču, podpredsedniku PSS Andreju Kocbeku, ter direktorju PU Celje Jožetu Senici in vodji SOP Miji Krajnc.

 

Povabili smo tudi naše upokojence od katerih smo se kar prekmalu poslovili, ter podelili priznanja nagrajencem. Po končani Skupščini smo druženje nadaljevali ob prijetnem kosilu. Nekaj utrinkov si lahko s Skupščine si lahko ogledate v rubriki Galerija ali s klikom na sliko.

 

 

KONCERT JE BIL ČUDOVIT

 

 

 

KONCERT POLICIJSKEGA ORKESTRA Z GOSTJO NUŠO DERENDA JE NAPOLNIL DVORANO

 

Območni policijski sindikat Celje je v sodelovanju z IPA klubom Celje in Policijsko upravo Celje priredil čudovit dobrodelni koncert, kjer smo uživali ob čudoviti glasbi naših godbenikov in petju Nuše Derenda ter Matjaža Mraka. Marsikoga izmed nas se je koncert dotaknil in še enkrat smo dokazali, da smo, ko je to potrebno, še kako solidarni.

 

Z doniranimi sredstvi bomo lahko pomagali Gregi in Niku, vsem, ki ste nam pri tem nesebično pomagali, pa se iskreno zahvaljujemo.


Fotoalbum ( albume prejšnjih let najdete v rubriki "Galerija" )

 

 

 

BOŽIČEK JE OBISKAL NAJMLAJŠE

 

 

 

V DVORANI NARODNEGA DOMA CELJE SMO SE RAZVESELILI BOŽIČKA

 

Območni policijski sindikat Celje v sodelovanju z IPA klubom Celje tudi letos pripravil obisk Božička za naše najmlajše. Otroke je pred prihodom Božička razveselila ga. Damjana GOlavšek s čudovito igrico Mojca pokrajculja. Seveda pa so otroci komaj čakali, da prejmejo prelepa darila.

 

Za čudovito popoldne se zahvaljujemo Božičku, ga. Damjani Golavšek in organizatorjema, ki sta seveda že prepričana, da bomo Božička v Celje povabili tudi drugo leto.


Fotoalbum

 

 

 

4. TURNIR V ODBOJKI - Slovenj Gradec

 

 

 

4. TURNIR V ODBOJKI ZA DELAVCE PU CELJE

 

Glede na to, da se je na zadnjo novembrsko soboto zgodilo že četrtič zapored, lahko rečemo, da sta dogodka postala tradicionalna. Sejem rabljene smučarske opreme v avli športne dvorane Vinka Cajnka in turnir v odbojki za delavce PU Celje v športni dvorani, ki ga je organizirala PP Slovenj Gradec, v sodelovanju z OPS Celje in IPA RK Koroška.

 

Sledila je pogostitev sodelujočih v Hotelu Aerodrom, zatem pa še podelitev priznanj in pokalov za najboljše ekipe, ki sta jih podelila direktor PU Celje Jože Senica in predstavnik organizatorja Marko Rožej.

 

Fotoalbum s tekmovanja v odbojki si lahko ogledate v rubriki Galerija

Opis dogodka in rezultati

 

 

BOŽIČEK JE OBISKAL NAŠE NAJMLAJŠE

 

 

 

V CELJU JE NAŠE NAJMLAJŠE OBISKAL BOŽIČEK

 

 

V četrtek, 19.12.2013 ob 17.00 uri je v sodelovanju OPS Celje in IPA KLUB-a Celje naše najmlajše v dvorani UNION v Celju obiskal Božiček. Še pred tem je Družinsko gledališče Kolenc vse prisotne navdušilo s predstavo Jelenček Rudolf praznuje Božič. Seveda je bil dogodek večera prihod Božička in razdeljevanje daril, katerih so se otroci izjemno razveselili.

 

Ob tej priliki se tako Družinskemu gledališču Kolenc kot IPA KLUB-u Celje, ter vsem, ki so pomagali pri organiizaciji prireditve zahvaljujemo za sodelovanje in upamo, da bomo tudi v prihodnje naše otroke lahko tako prijetno razveselili.

 

S klikom na fotografijo si lahko pogledate nekaj utrinkov s prireditve.

 

 

3. Turnir v odbojki - Sl. Gradec

 

 

 

PP Slovenj Gradec organizirala 3. turnir v odbojki

PP Slovenj Gradec je v sodelovanju z IPA RK Koroška in OPS Celje organizirala že 3. turnir v odbojki v Slovenj gradcu. Tu si lahko pogledate nekaj fotografij s turnirja.

 

Zahvaljujemo se organizacijskemu odboru in vsem sodelujočimTurnir so na PP Slovenj Gradec organizirali v sodelovanju z OPS Celje in IPA.

 

 

...REZULTATI TURNIRJA...

 

 

9. Turnir v malem nogometu za veterane

 

 

 

OPS Celje - 9. Turnir v malem nogometu za veterane

 

OPS Celje je organiziral že 9. turnir v malem nogometu za veterane v Šaleku ( Velenje )

 

Za organizacijo turnirja in prijeten zaključek, na katerem so bila ekipam podeljena priznanja sta poskrbela Matjaž Kselman in Milan Vogrinec.

 

 

 

...REZULTATI TURNIRJA...

 

 

2. Turnir v odbojki - Sl. Gradec

 

 

 

PP Slovenj Gradec organizirala 2. turnir v odbojki

PP Slovenj Gradec je organizirala 2. turnir v odbojki v Slovenj gradcu. Tu si lahko pogledate nekaj posnetkov s turnirja, ki vam bodo vsaj malo pomagali orisati dogajanje na turnirju.

 

Turnir so na PP Slovenj Gradec organizirali v sodelovanju z OPS Celje in IPA.

 

 

...REZULTATI TURNIRJA...

 

 

Makedonija

 

 

 

OPS Celje v Makedoniji

V letu 2012 je OPS Celje organiziral 5 dnevni izlet v Makedonijo - Ohrid. Nastanili smo se pri kolegih v hotelu pri Ohridu. V sklopu izleta smo si ogledali mesto Ohrid, samostan Sv. Naum....več si lahko pogledate na predstavljenem fotoalbumu.

 

Športne igre PSS - 2011

 

 

VIII. Športne igre PSS - 2011

V E-knjižici si lahko pogledate rezultate VIII. iger PSS, ki so potekale v Kranjski Gori, kjer je OPS Celje zasedel drugo mesto in tako dosegel svoj drugi najboljši rezultat na igrah PSS.

 

Udeleženci so tekmovali v več disciplinah, tako posamezni, kot ekipnih.

 

 

20 let OPS Celje

 

 

20 let Območnega policijskega sindikata Celje

Leta 1990 je bil ustanovljen OPS Celje. V ta namen je bila ob 20 letnici v Zrečah potekala slavnostna prireditev, na katero smo povabili dosedanje predsednike in podelili priznanja.

 

V obliki E-knjižice si lahko ogledate kronologijo OPS Celje od leta 1990 do 2010.

 

 

 

 

 

Podatki o OPS Celje

Območni policijski sindikat
C e l j e
Ljubljanska cesta št.12
3000 Celje
TRR:61000-0001493759
Banka: Delavska hranilnica d.d.
Matična: 5195136
Davčna: 86349759

Pišite nam