. OPS Celje

Predstavitev ugodnosti OPS Celje

 

 

 

Na tej strani Vam želimo predstaviti nekaj ugodnosti, ki jih OPS Celje in PSS nudi za Vas. Predvsem dobro je sprejeta naša počitniška dejavnost, vedno bolj pa tudi solidarnostna pomoč in zavarovanje pravic na delu in v zvezi z delom. Počitniški objekti so namenjeni zgolj članom OPS Celje in PSS.

 

 

 

Počitniški objekt ROGLA

 

 

OPS Celje Vam v osrčju Zreškega pohorja nudi idilične počitnice v apartmaju Pohorski Ruševec. Rogla je primerna za čudovit dopust tako v zimskem, kot v letnem času. Za smučanje sta na voljo dve sezonski karti. V letu 2012 smo nekoliko obnovili balkone in zamenjali kamin ob objektu.

 

Več o ponudbi si preberite na podstrani.

 

 

 

 

 

Počitniški objekt ČATEŽ

 

 

OPS Celje že več let uspešno nudi svojim članom dva počitniška apartmaja v kampu Čatež. Na voljo Vam je tudi največ 5 kart za obisk zunanjih bezenov in term Čatež.

 

Več o ponudbi si preberite na podstrani.

 

 

 

 

 

 

Solidarnostna pomoč - informativni izračun

 

 

PSS članom nudi tudi solidarnostno pomoč pod pogoji, kot jih predpisuje Pravilnik o solidarnostni pomoči članom PSS. Z upoštevanjem navodil si lahko opravite informativni izračun in že sami ugotovite ali Vam solidarnostna pomoč pripada.

 

Več o ponudbi si preberite na podstrani.

 

 

 

 

 

Popusti in ugodnosti PSS

 

 

PSS poleg počitniških kapacitet OPS Celje nudi še počitnice v Vivatu in Čatežu.....Člani ste upravičeni do letovanja v teh objektih po pogojih, kot jih predpisuje PSS.

 

Več o ponudbi si preberite na podstrani.

 

 

 

Podatki o OPS Celje

Območni policijski sindikat
C e l j e
Ljubljanska cesta št.12
3000 Celje
TRR:61000-0001493759
Banka: Delavska hranilnica d.d.
Matična: 5195136
Davčna: 86349759

Pišite nam