14. Skupščina OPS Celje

V petek, 18. junija 2021 je Območni policijski sindikat Celje organiziral 14. Skupščino. Na volilni skupščini so delegati opravili volitve za predsednika OPS Celje.

14. Skupščina OPS Celje

V gostišču Larmonija v Slovenski Bistrici je OPS Celje, pod strogim upoštevanjem navodil NIJZ izvedel 14. skupščino OPS Celje. Na skupščini so potekale tudi volitve predsednika OPS Celje, saj je mandat v letu 2021 potekel . Mitja Tavčer, sedanji predsednik OPS Celje, je bil edini kandidat za novega predsednika za mandatno obdobje 2021-2025 in bil ponovno soglasno potrjen. Zaradi covid razmer v letu 2019 OPS Celje skupščine ni izvedel. 

46. delegatov OPS Celje je potrdilo mandatno poročilo o delu OPS Celje in ga ocenilo kot primerno. Žal razmere niso dopuščale, da bi na skupščino povabili vse nagrajence, saj je teh bilo v letu 2019 39 in v letu 2020 38. Prav tako smo se poslovili od 14. članov, ki so se v tem času upokojili. Nagrajencem in upokojencem, ki niso bili prisotni na skupščini bodo priznanja podelili sindikalni zaupniki.

Novi predsednik OPS Celje Mitja Tavčer, bo sklical sejo Sveta OPS Celje, na kateri bo zaupnikom predlagal člane Izvršnega odbora OPS Celje.

Vsem delegatom se zahvaljujemo za sodelovanje, prejemnikom priznanj in plaket pa izrekamo čestitke.   

V upanju, da bodo razmere kmalu to dopuščale, se že veselimo tudi praznovanja 30. obletnice OPS Celje, ki ga zaradi Covid razmer do sedaj nismo uspeli izvesti. 

Nekaj fotografij s 14. Skupščine OPS Celje si lahko ogledate v GALERIJI.